PERSONALIZOVANA KONSULTACIJA

                                               

Konsultacija predstavlja razgovor u kome zajedno sagledavamo vaše trenutno emotivno i mentalno  stanje, izazove i neravnoteže kroz koje prolazite, ali i temperament i karakteristike ličnosti koje vas onemogućavaju da živite ispunjeniji život. Bahove cvetne esencije pomažu nam da osvestimo i bolje razumemo sopstvene emocije, da ih balansiramo i na konstruktivan način sagledamo, ali i da mane koje su deo našeg karaktera i ličnosti, a koje nam više ne služe, uspešno transformišemo u vrline.

Nakon razgovora sastavljamo onu kombinaciju esencija koja je ciljana, specifična i namenjena baš vama. Terapeutska bočica koju pijete traje do 3 nedelje, a za to vreme prolazite kroz faze nežne transformacije, dobijate uvide, da bi na svakom sledećem susretu razgovarali o promenama koje su se desile, skidajući emotivne slojeve sloj po sloj. Dolazite dokle god želite i osećate pozitivnu transformaciju.

Preporuka je da se konsultacija vrši lično, ali je često iz praktičnih razloga radimo i online, pa tada terapetsku bočicu dobijate poštom.

Preduslov da uđete u promenu je da sagledate da vam stare forme više ne služe, ali i da razumete koja je vaša lična korist od promene.

Menjajući sebe menjate i svoje životne okolnosti.